Београд међу десет најбољих европских градова за Еразмус искуство

Са великим узбуђењем објављујемо да је Београд проглашен једним од десет градова у Европи за најбољи Еразмус доживљај! Kао највећи Универзитет у земљи, поносни смо што смо допринели овом признању, а које истиче квалитет али и особеност нашег града које привлаче стране студенте.
Београд је препознат по висококвалитетном образовању, са универзитетима који нуде изврсне академске програме И пружају свеобухватну подршку за Еразмус студенте. Kарактеричност студентског живота у Београду се огледа у бројним друштвеним активностима које су подло тле за стицање пријатељства за читав живот али и незаборавних успомена.
Стране студенте посебно привлачи богата културна баштина нашег града. За њих је Београд ризница културних, историјских и рекреативних атракција али Београд се може похвалити и издашном уметничком и динамичном ундергроунд сценом, нудећи студентима разноврсно и узбудљиво културно искуство.
Студенти су у Београду у могућности да у целости уживају у безбедном и гостољубивом граду који ће раширених руку дочекати сваког страног студента.
Служба за међународну сарадњу Универзитета у Београду је управо посвећена да пружи свеобухватну помоћ страним студентима. Од курсеве језика до помоћи при проналажењу смештаја, трудећи се да се сваки студент осећа као код куће и да има подршку током целог свог боравка.
Придружите нам се у прослави овог успеха и откријте зашто је Београд врхунски избор за Еразмус студенте!

Дели:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Дели:

Пошаљите нам поруку

Састав