Упис на факултете Универзитета у Београду

На 31 факултету Универзитета у Београду до краја ове недеље биће завршен упис кандидата који су положили пријемни испит и према пласману на ранг листама обезбедили довољно бодова у првом, јунском уписном року. 

Ректор проф. др Владан Ђокић подсећа да све уписне радње у првом року морају завршене до петка, 12. јула. Он је најавио да ће тек након овог датума бити званично објављен коначан број преосталих слободних места на факултетима за упис у другом, септембарском року, али да је већ сада извесно да ће сва буџетска места бити попуњена на већем броју факултета. 

Ректор Ђокић је истакао да упис протиче без потешкоћа, као и да на сам процес пријаве, полагања испита и рангирања, није било значајнијих примедби.  Кандидат који је остварио право на упис, подноси оверене фотокопије докумената потребних за пријаву на конкурс, као и оригинална документа на увид. Овера фотокопије документа је у надлежности јавних бележника и дипломатско-конзуларних представништава Србије у иностранству. Изузетно, у градовима и општинама у којима нису именовани јавни бележници, ове послове обављају судови.

Дели:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Дели:

Пошаљите нам поруку

Састав