Oтворен позив за пројекте – CIRCLE U. SEED FUNDING SCHEME

Са задовољством вас обавештавамо да је отворен конкурс програма “Circle U. Seed Funding Scheme” за подношење предлога пројеката за 2024. годину. Позив је отворен за студенте, академско и истраживачко особље из свих дисциплина и са свих нивоа студија, са девет универзитета чланица “Circle U.” универзитета.

“Circle U. Seed Funding Scheme” је програм финансијске подршке који има за циљ да пружи академском особљу и студентима могућности за развој пројеката широм алијансе.

Aко имате идеје које би допринеле мисији и визији “Circle U.” и/или помогле да се укључи више колега, студената и партнера у живот наше алијансе, оваj фонд може да вам помогне обезбеђивањем средстава.

Позив је отворен за пројекте који покривају широк спектар иницијатива укључујући семинаре, радионице, заједничке модуле, курсеве и програме и заједничке истраживачке активности.

Пројекти треба да укључују особље или студенте са најмање 3 партнерска универзитета “Circle U.”

Студентски пројекти могу укључивати активности које имају за циљ јачање ангажовања студената, подржавање нових активности учења и обуке или организовање културних активности широм нашег савеза.

Период за реализацију пројекта је од 1. јануара до 31. октобра 2025. године.

Посетите веб страницу за додатне информације и образац за пријаву: https://www.circle-u.eu/open-campus/seedfunding/

За било каква питања, молимо контактирајте тим на: seedfunding@circle-u.eu

Пријавите се до 15. октобра и обликујте будућност “Circle U.” кроз своје пројекте!

Дели:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Дели:

Пошаљите нам поруку

Састав