Отворен конкурс за летњу праксу у пет градских предузећа

Позивају се студенти завршних година Универзитета у Београду да се пријаве за програм летње праксе у предузећима града Београда. Програм праксе реализује се на основу потписаних уговора Универзитета у Београду и градских предузећа: ЈКП Београдски водовод и канализација, ЈКП Ветерина Београд, ЈП Дирекција за грађевинско земљиште и изградњу Београда, ЈКП Погребне услуге и ЈКП Зеленило Београд. Градска предузећа и Универзитет у Београду желе да заједничким радом и ангажовањем, односно подршком у професионалном усавршавању омогуће студентима да кроз учешће у овом програму праксе стекну практична знања и вештине и релевантно радно искуство.
Конкурс је отворен за студенте: Технолошко- металуршког факултета, Факултета ветеринарске медицине, Факултета политичких наука, Грађевинског, Машинског, Шумарског, Архитектонског, Економског, Пољопривредног, Правног, Филолошког и Филозофског факултета.

Програм тромесечне праксе реализоваће се почев од 1.јула, а сви полазници праксе имаће обезбеђену новчану надокнаду у износу од 20 000 рсд месечно. Сваки студент имаће непосредно одређеног ментора из реда запослених, који ће пратити његов рад на пракси.

Начин пријаве: Сви заинтересовани студенти могу се пријавити попуњавањем формулара који се налазе на сајту Центра за развој каријере – www.razvojkarijere.bg.ac.rs. Неопходно је приликом пријаве и приложити уверење о студирању.

Рок за пријаву истиче 2. јуна у поноћ.

Дели:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Дели:

Пошаљите нам поруку

Састав