Онлајн конференција о истраживању и иновацијама у високом образовању

Позивају се студенти докторских студија и истраживачи заинтересовани за најбоље примере интердисциплинарних и трансдисциплинарних истраживања на универзитетима чланицама Circle U. да испрате уживо пренос програма конференције под називом „Towards the Future of European Research and Innovation in Higher Education“, која ће се одржати у среду, 29. маја са почетком у 9.30 часова.

Поред осврта на иницијативу успостављања европских универзитета и резултате реализованог „ERIA“ пројекта, биће реализована церемонија доделе награда победницима реализованог такмичења „ICUP“, током ког ће награђени истраживачи представити резултате својих истраживачких пројеката. Учешћем на овом такмичењу истраживачима и докторантима се пружа јединствена прилика да повећају видљивост својих истраживачких пројеката и да представе свој рад путем промотивног видеа који ће бити направљен од стране професионалаца.

Како би добили линк за праћење догађаја, сви заинтересовани су позвани да се региструју путем линка на сајту организатора конференције: https://sondage.app.u-paris.fr/849435?lang=en најкасније до 22. маја 2024. године.

Детаљније о иницијативама нашег европског универзитета “Circle U.” погледајте на: https://www.circle-u.eu/open-campus/

Дели:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Дели:

Пошаљите нам поруку

Састав