Studentima multidisciplinarnih studija svečano dodeljene diplome - Zvanična blog stranica multidisciplinarnih Studija pri Univerzitetu u Beogradu

Studentima multidisciplinarnih studija svečano dodeljene diplome

U okviru multidisciplinarnih Studija pri Univerzitetu, u Svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Beogradu, 3. aprila 2019.godine održana je svečana dodela diploma studentima multidisciplinarnih studijskih programa Terorizam, organizovani kriminal i bezbednost, Obrazovne politike, Religija u društvu, kulturi i evropskim integracijama, Računarstvo u društvenim naukama i Evropska politika i upravljanje krizama.

Nakon uvodnog obraćanja prisutnima, studentima su diplome o završenom drugom nivou studija uručili prof. dr Petar Marin, prorektor za nauku Univerziteta u Beogradu, kao i rukovodioci studijskih programa prof. dr Dragan Simeunović, prof. dr Vera Spasenović, prof. dr Rade Kisić, prof. dr Vladan Devedžić i prof. dr Zoran Krstić.

    

    

Multidisciplinarne studije u organizaciji Univerziteta u Beogradu nastale su odlukom Saveta Univerziteta još 1970. godine, i osnivanjem Centra za multidisciplinarne studije. Nastava na studijskim programima multidisciplinarnih master i doktorskih akademskih studija, izvodi se u prostorijama jedne od najlepših zgrada u Beogradu, Kapetan-Mišinom zdanju.

Danas ove multidisciplinarne master i doktorske akademske studije iz različitih naučnih oblasti organizuje neposredno Univerzitet, a svi sudijski programi usaglašeni su sa principima Bolonjske deklaracije. U realizaciji studijskih programa učestvuju nastavnici i saradnici različitih fakulteta i instituta koji su u sastavu Univerziteta u Beogradu.

 


Arhiva

_