Novi vizuelni identitet Studija, blog stranica i društvene mreže - Zvanična blog stranica multidisciplinarnih Studija pri Univerzitetu u Beogradu

Novi vizuelni identitet Studija, blog stranica i društvene mreže

Dizajniran je novi vizuelni identitet i pokrenuta je blog stranica Studija pri Univerzitetu u Beogradu na inicijativu rukovodioca studijskih programa i uz podršku prorektora Univerziteta u Beogradu, prof. dr Živoslava Tešića. Takođe, uspostavljeni je profil Studija na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram.

Izrada novog vizuelnog identiteta, pokretanje bloga i stranica na društvenim mrežama, imaju za cilj uspostavljanje novih načina komunikacije sa studentskom populacijom, podizanje svesti o studijama u organizaciji Univerziteta u Beogradu, kao i informisanje o aktuelnim konkursima za upis na studijske programe. Blog stranica predstaviće različite aktuelne teme iz ugla predavača i studenata sa Studija pri Univerzitetu. Stranica bloga prilagođena je upotrebi i na mobilnim uređajima.

Posetite i zapratite:

Blog: bg.ac.rs/studije-blog

Instagram: @multidisciplinarne_studije

Facebook: @MultidisciplinarneStudije

Twitter: @UniBGD_Studije

 

Novi vizuelni identitet dizajnirala je Marina Mutavdžić, a fotografije koje se koriste uradila je koleginica Monika Pavlović. Programiranje stranice bloga uradio je web developer Goran Militarov, digitalnim sadržajem upravlja koleginica Kristina Đurić, a rukovodilac kampanje je docent dr Milan Okanović (FON).


Arhiva

_