Нови визуелни идентитет Студија, блог страница и друштвене мреже - Званична блог страница мултидисциплинарних Студија при Универзитету у Београду

Нови визуелни идентитет Студија, блог страница и друштвене мреже

Дизајниран је нови визуелни идентитет и покренута је блог страница Студија при Универзитету у Београду на иницијативу руководиоца студијских програма и уз подршку проректора Универзитета у Београду, проф. др Живослава Тешића. Такође, успостављени је профил Студија на друштвеним мрежама Facebook, Twitter, Instagram.

Израда новог визуелног идентитета, покретање блога и страница на друштвеним мрежама, имају за циљ успостављање нових начина комуникације са студентском популацијом, подизање свести о студијама у организацији Универзитета у Београду, као и информисање о актуелним конкурсима за упис на студијске програме. Блог страница представиће различите актуелне теме из угла предавача и студената са Студија при Универзитету. Страница блога прилагођена је употреби и на мобилним уређајима.

Посетите и запратите:

Блог: bg.ac.rs/studije-blog

Instagram: @multidisciplinarne_studije

Facebook: @MultidisciplinarneStudije

Twitter: @UniBGD_Studije

 

Нови визуелни идентитет дизајнирала је Марина Мутавџић, а фотографије које се користе урадила је колегиница Моника Павловић. Програмирање странице блога урадио је web developer Горан Милитаров, дигиталним садржајем управља колегиница Кристина Ђурић, а руководилац кампање је доцент др Милан Окановић (ФОН).