Уписне квоте и буџетска места за упис на мултидисциплинарне студије - Званична блог страница мултидисциплинарних Студија при Универзитету у Београду

Уписне квоте и буџетска места за упис на мултидисциплинарне студије

Универзитет у Београду одредио је квоте и број буџетских места за упис на мултидисциплинарне студије. У школској 2020/2021. години обезбеђено је 35 буџетских места на мастер академским студијама, и 12 буџетских места за упис на докторске академске студије. У табелама је приказана расподела квота и буџетских места према студијским програмима.

Информације о условима конкурса, мерилима рангирања и висини школарине, могу се пронаћи у текстовима објављених конкурса.

Студијски програми мултидисциплинарних мастер академских студија

Студијски програми мултидисциплинарних докторских академских студија

Пријављивање кандидата за упис на прву годину мастер и докторских академских студија организује се од 1. септембра до 9. октобра (за упис на мастер студије) и до 21. октобра (за упис на докторске студије). Све информације о условима уписа мултидисциплинарних програма Студија при Универзитету, налазе се у текстовима објављених конкурса.

Додатне информације у вези уписа на мултидисциплинарне студије, могу се добити позивом на број телефона 011 3207-464 и путем мејла bojana.marjanovic@rect.bg.ac.rs.

 


Архива

_